Spring naar content

Bio

Bio

Ik ben een Iraans-Nederlandse fotograaf. In 2008 studeerde ik af aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Sinds 2014 ben ik fulltime portret, – en documentaire fotograaf.

Ik ben werkzaam als autonoom fotograaf en ontwikkel binnen deze discipline mijn eigen projecten. Daarnaast werk ik als portret en documentaire fotograaf in opdracht voor bedrijven, organisaties, instellingen en particulieren.

Mijn fotografie wordt gevoed door mijn afkomst en ervaringen, zonder twijfel. Wat mij fascineert is de invloed van cultuur, land, tijd en geschiedenis op mensen. Nieuwsgierigheid naar de achtergrond van mensen is dan ook mijn belangrijkste drijfveer.

Fotograferen is voor mij iedere keer weer ontmoeten, van mij en de ander. In de ontmoeting is contact maken en vertrouwen wekken van het grootste belang. Als dat er is, ontstaat een mooie samenwerking. Het resultaat zie je terug in authentieke, humane beelden, voortkomend uit korte en langere projecten, zowel autonoom als in opdracht. Mijn werk heeft intussen zijn weg gevonden naar belangrijke media en musea en menig website.

Scroll naar boven