Spring naar content

Boeken

Selvy

“Kinderen fotograferen als ze nog maar kort in Nederland zijn laat vooral zien wat het voor kinderen betekent op de vlucht te zijn. Kinderen zijn veerkrachtig. Maar ook dat de onzekerheid, het anders zijn dan veel andere kinderen in Nederland, het steeds meer wisselen van een tijdelijk thuis in een azc, een sterke wissel trekt op deze jonge levens. Gewone kinderen in een bijzondere situatie.”

Zie ook een aantal foto’s uit deze serie onder Selvy

Heeft u interesse in het boek neem dan contact met mij op.


Gelukzoekers Geluksbrengers

21 gezichten van nieuwe Nederlanders.

„Vertrokken vanuit de heuvels van Azerbeidzjan, de wijken van Saigon of het oorlogsgeweld in Irak en Syrië hebben ze een doel: slagen in Nederland. De wil om te overleven bracht ze hier; hun drive maakte dat ze hun dromen kunnen verwezenlijken. 

Zie ook een aantal foto’s uit deze serie onder Gelukzoekers

Heeft u interesse in het boek neem dan contact met mij op.


Waarom ik van je houd

Waarom ik van je houd toont 24 portretten van ‘gemengde’ gezinnen in Nederland.

Mensen verplaatsen zich van het platteland naar de stad, van land naar land. Soms noodgedwongen, soms uit liefde, soms voor een opleiding, werk of uit hoop op een betere toekomst. Van 2011 tot en met 2015 trouwden zo’n 20.000 Nederlanders met een partner afkomstig uit een niet-Europees land. Deze families beleven in het klein wat er in de wereld aan het veranderen is.

Zie ook een aantal foto’s uit deze serie onder Waarom ik van je houd

Heeft u interesse in het boek neem dan contact met mij op

Scroll naar boven